schrijftherapie

'Schrijven wie je bent' - zondag 4 juni, 10u - 16u

Wil je graag ontdekken wat schrijven jou kan brengen? Kom dan naar mijn schrijfworkshop 'Schrijven wie je bent'.

Had je al altijd iets met woorden, maar zette je ze zelden op papier? Of zou je eens willen voelen of woorden je ding zijn, maar durfde je tot nu niet goed? 

Tijdens deze initiatiedag (10u - 16u) verkennen we schrijven als expressie van gedachten en gevoelens. Spelenderwijs met o.a. kaarten, prenten en zinnen ontdekken we hoe je je woordenkraantje kan openen en intuïtief laten stromen. In een warme sfeer inspireren we elkaar ongedwongen en laten vrij wat er is. Je moet niets, je mag! Hoe bevrijdend is dat!

In een klein groepje (max 6 p.) maak je laagdrempelig kennis met schrijven als lichaamswerk: de verbinding tussen hoofd (denken), hart (voelen) en hand (doen). Als therapeut zorg ik voor vertrouwen en geborgenheid. Door vrij te uiten wat er is, krijgen we even een glimp van wat wil gezien worden.
Wanneer? Zondag 4 juni 2023, van 10u tot 16u.
Met wie? Groepje tot 6 deelnemers, jong of minder jong, voor iedereen.
Waar? Compagnie Bougie, Brusselsesteenweg, 265, 9090 Melle. Deze warme groepspraktijk ligt op 10 min te voet van het NMBS-station van Melle en is ook met bus makkelijk bereikbaar.
Prijs? 114,95€ incl. BTW (95€ excl. BTW) p.p./dag, eigen lunch meebrengen.
Indien je uitschrijft, reken ik omwille van de locatiehuur een vergoeding van 50% (annulatiekost), tenzij iemand jouw plaats kan innemen.

Geen ervaring nodig ... verwondering is welkom.
Inschrijven via saskia@opeigenspoor.be. Daarna stuur ik je een betalingsuitnodiging (indien gewenst met factuur). Na betaling is je plaatsje verzekerd.
'Met pen en papier ontstaat uit niets iets.'
"Ik ben vandaag hier geweest
en mocht bij jullie
zijn
en stromen
en dat voelde goed.
Dankuwel"
(Meredith Van Overloop)
"Het heeft wel wat gedaan met mij... ik was verwonderd over het verschil in perceptie: wat ik dacht geschreven te hebben en wat ik voorlas, zo anders en mooi. Dank u voor die ervaring." (N.V.)
"Er bleven maar gedichtjes komen en nu denk ik zelfs aan een reeksje. Het deed deugd er vorm aan te kunnen geven." (E.V.)
"Jouw starterszin zette een woordenvloed in gang en uiteindelijk bleek ik een brief geschreven te hebben. Die ga ik nu ook afgeven." (L.L.)
Schrijfruimte Compagnie Bougie